Diverse besturen, treasurers, portfoliomanagers, en managers wonen van woningcorporaties breken dagelijks hun brein over strategische vraagstukken rond de transitie van het vastgoed, optimale leningenportefeuilles, maatschappelijke bijdrages of een fusie. Maar ook het bepalen van de impact van een verandering van energielabel op kosten en woongenot óf het vaststellen van een acceptabel rendement op (maatschappelijke) bestedingen blijkt behoorlijk ingewikkeld.

Het ís ook ingewikkeld. Vooral omdat de relevante databronnen (in- en extern) overal en nergens zijn opgeslagen – in vele tools en Excel modellen – in een soort ‘black box’. Een data-worsteling. Juist die schreeuw (van onze klanten maar ook van onze consultants) om een werkbare en allesomvattende tool heeft ertoe geleid dat we met een gedreven team van Improven consultants en OCS-dataspecialisten iets prachtigs en moderns ontwikkeld hebben. DeSI!

De naam is ontstaan uit de samenvoeging van Decision Support Improved…DeSI dus. Één toegankelijke oplossing in de cloud waarmee u slimme keuzes maakt, gebaseerd op data en op zoveel dwarsdoorsnedes als noodzakelijk. De tooling draait binnen robuuste en betrouwbare software van SAS.

nl_NL